Ότι χρειάζεται ο συνεργάτης μας για να εφαρμόσει το marketing της επιχείρησής του με σκοπό:

Την εξεύρεση, επιλογή, απόκτηση και διατήρηση πελατών και την δημιουργία και διατήρηση κερδοφόρων σχέσεων.

 

Προσωπική Στρατηγική Marketing

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε συνεργάτη ως μια ολοκληρωμένη, ανεξάρτητη επιχείρηση που έχει ανάγκη ξεχωριστής στρατηγικής.

Ερευνούμε μαζί του τα δυνατά του σημεία και τις ευκαιρίες που ανοίγονται για αυτόν στην αγορά.

Τον βοηθούμε να χτίσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση marketing, αξιοποιώντας την εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων στα οποία έχουμε πρόσβαση.

Μαζί του, μελετούμε και εφαρμόζουμε την την δική του στρατηγική personal branding.

Fit Marketing

Με εφόδιο την πρόσβαση, στο 100% των προϊόντων της αγοράς, μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνεργάτη να απαντήσει αποτελεσματικά στα δύο πρωταρχικά προβλήματα του marketing:
Πώς θα καλύψω την ανάγκη του πελάτη μου με τον καλύτερο τρόπο;
Σε ποιον πελάτη ταιριάζει καλύτερα το προϊόν που διαθέτω;
Για την Batris Insurance ο συνδυασμός της βαθιάς γνώσης της αγοράς και η πρόσβαση σε όλα τα κορυφαία ασφαλιστικά προϊόντα, απαντά σε κάθε ζωτικό ερώτημα του συνεργάτη

Internet Marketing

Όλο και περισσότερο καθημερινά επιβεβαιώνεται η άποψη ότι η φυσική παρουσία του επαγγελματία στην αγορά, είναι ανάλογη και αντίστοιχη της παρουσία του στο internet, και εξαρτάται από αυτήν.
Εμείς στην Batris Insurance, προσφέρουμε ιδέες, λύσεις και εκπαίδευση για να σχεδιάσουμε και να στηρίξουμε μια πλήρη στρατηγική internet marketing για τον κάθε συνεργάτη

Personal Branding

Αυτός που επικοινωνεί γρηγορότερα, σωστότερα & καλύτερα τον εαυτό του είναι ο νικητής.
To personal branding είναι αυτό που προκαλεί συναίσθημα και εξιτάρει το μυαλό των ανθρώπων, είναι η αίσθηση του ποιος είσαι, τι πιστεύεις, και πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Branding είναι η συνεχής μακροχρόνια διαδικασία για να αποκτηθεί φήμη, για να διατηρήσεις πιστούς πελάτες και για να καθιερωθείς ισχυρά στο μυαλό και στις καρδιές τους.
Το personal branding όμως είναι το πώς "πλασάρεις" εσύ τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει προϊόν, το προϊόν είσαι εσύ. Κι εμείς μπορούμε πρακτικά και αποτελεσματικά να βοηθήσουμε σ'αυτό.